Jouw toekomst begint nu!

Jouw mindset is verantwoordelijk voor 80% van je succes. Je mindset is de combinatie van je gedachten en je overtuigingen, die bepalen (voor het grootste gedeelte onbewust) wat voor acties je neemt.

Mijn naam is Ruud Verschoor en ik ben een gepassioneerde VeranderCoach, ik help ondernemers om hun mindset positief te veranderen. Waardoor ze gaan doen wat ze moeten doen, betere acties nemen en succesvoller worden.


Kenmerken: betrokken, doelgericht, analytisch, creatief, enthousiast, oplossingsgericht

Ik geloof dat de meeste ondernemers niet hun volledige potentieel gebruiken, steeds vaker werk ik met ondernemers die veel meer kunnen bereiken dan ze zelf voor mogelijk houden.

Mijn expertise om jou als ondernemer te helpen groeien op de gebieden van strategie, marketing en persoonlijke ontwikkeling heb ik opgedaan in de praktijk, ik heb op het gebied van ondernemen al heel veel meegemaakt, van diepe dalen tot grote successen, ik heb een aantal bedrijven opgebouwd, laten groeien door de juiste strategie te hanteren en met de juiste mensen te werken en vervolgens op het juiste moment verkocht. Daarnaast coach ik al vele jaren ondernemers op diverse gebieden.

Wanneer jij worstelt met zakelijke groei, gaan we met jou aan de slag om je doelen duidelijk te stellen, je onderscheidend vermogen ontdekken, je overtuigingen aan te passen, te focussen op waar jij goed in bent en datgene te doen waarmee jij de beste resultaten kunt behalen.

Lees hier wat onze klanten over ons zeggen

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Bel ons op 0654-255273 of ga naar de contactpagina.Lees hier wat onze klanten over ons zeggen


Waar loop jij tegenaan?

Herken jij dit? De meeste ondernemers staan er alleen voor, je krijgt informatie in overvloed, maar wat doe je ermee? iedereen kan ondernemer worden, maar niet iedereen is een goede ondernemer!

Wij helpen je met het definiëren van je onderscheidend vermogen en inspireren je om te ondernemen met meer structuur en focus. Hierdoor krijg je meer en betere klanten, meer omzet, behaal je meer winst, en onderneem je weer met meer plezier!

Lees hier wat onze klanten over ons zeggen

Neem nu de eerste stap om succesvoller te worden.

Actie nemen is altijd goed, zeker als daardoor je toekomst er leuker uit gaat zien. Neem contact op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het kost je niets maar kan je zoveel opleveren. Of wil je blijven doen wat je altijd al deed, en daardoor krijgen wat je altijd al kreeg? Maak nu een afspraak, en Ga voor Goud!

Neem direct contact op!